Hitman Absolution Hataları ve Çözümleri ( TAM )


1.Çalışmayı durdurdu hatası çözümü:


Denetim masasına giriyoruz.
 Sistem ve Güvenlik sekmesine giriyoruz.
 Windows güvenlik duvarına giriyoruz.
 Soldaki menüden gelişmiş ayarlara giriyoruz.
 Giden kurallara giriyoruz.
 Sağ taraftan Yeni kural sekmesine giriyoruz.
 Daha sonra ileri diyip Hitman Absolutionun exe dosyasını bulup işaretliyoruz.
 Son olarak oyuna giriyoruz.
 

2.Yol:
Steam'ı Kurun
 Steam'ın içine girin
 Steammaps dosyası açın.
 Onun içine common dosyası açın.
 Oyunu kesip içine yapıştırın.
Sistemi kötü olan arkadaşlarda kasma sorunu için kendi uploadım olan bu programı indirin.Resimli Anlatımı mevcuttur.
Read error please verify game cache Hatası:
Ön bellek doğrulama hatası yani bu hatayı düzeltmek için;steam kurulu ise oradan yapacaksınız. Steam'i açınca orada oyunlarının listesi görünür.Oradan hitman üzerine sağ tıklayıp properties'e gireceksin. sonra local files oradan da verify..tabiki oyununuz Orjinalse olur bu.Aksi halde ise crack hatası vardır.Ekran kartı driver'larınız da son sürüm olmalı.Bütün herşeyi güncel yaptıktan sonra reloaded crack denersiniz ve oyuna rahatlıkla girebilirsiniz

ÇOK ÖNEMLİ NOT:
Direct x Fatal eror alan arkadaşlar oyunun ayarlar hangi direct x'i kullanıyorsanız onu işaretleyin aksi takdirde oyun açılırken kapanır!

 

2.Hitman A. exe. Dosyasına tıkladıktan sonra tepkisiz kalırsa:

  Exe'ye sağ tıklayıp özellikler diyoruz.
  Uyumluluk sekmesine gelip Windows service pack 3'ü seçiyoruz
  Oyuna giriyoruz.

  


3.Oyun açılırken donma sorunu:



Sisteminizi oyunun kurulu olduğu zamana geri yükleyin.
  Buda olmazsa tarihi oyunu kurduğunuz tarihe alın.
  Oyuna girin.



4.RunTime Hatası!






  Arkadaşlar, bugün bir program yüklemeye çalışırken “Runtime Error” ile karşılaştım. Ardından da bu nedir, ne değildir, nasıl düzeltilir diye araştırmaya başladım. Şimdi de edindiğim ve sorunumu çözen yolu sizinle paylaşıyorum. 


Runtime Error (Çalışma Zamanı Hatası) Nedir? – [Kaynak]


Çalışma zamanı hatası, bir programın düzgün çalışmasını engelleyen bir yazılım veya donanım sorunudur. Çalışma zamanı hataları, çalışmakta olduğunuz dosyadaki bilgileri kaybetmenize, dosyayla çalışmanızı engelleyen hataların oluşmasına (dosyanın bozulmasına) veya bir özelliği kullanmanızın engellenmesine yol açabilir. Durdurma hatalarından farklı olarak çalışma zamanı hataları, genellikle Windows’un ya da programın çalışmasını durdurmaz.

Çalışma zamanı hataları, uyumlu olmayan iki yazılım programı çalıştırıyorsanız, bilgisayarınızda bellek sorunları varsa veya bilgisayarınıza kötü amaçlı yazılımlar bulaştıysa ortaya çıkabilir.




Runtime Hatası Nasıl Düzeltilir?

Runtime hatasının çözümünün oluşma nedenine göre değişik yolları olabilir. Aşağıdaki 5 maddeye dikkat ettiğiniz taktirde bu tür hatalardan korunabilirsizin.

1# Öncelikle sahip olduğunuz Windows’ u sürekli güncel tutun. Son çıkan güncellemeleri yükleyin.

2# Ekran kartı sürücülerinizi güncel tutun. Sahip olduğunuz ekran kartının en son sürümüne Nividia ise buradan – ATI ise buradan ulaşabilirsiniz.

3# Çalıştırmaya çalıştığınız ve kullandığınız programın en son sürümlerini kullanığınızdan emin olun.

4# “Microsoft Visual C++ 2005” in yeniden yüklenmesi de sorunun sözülmesine yardımcı olabilir. (benim sorunumu çözen bu yöntem oldu) Microsoft Visual C++ 2005′i yeniden yüklemek için aşağıda ki adımları izleyebilirsiniz.





4a# Başlat > Çalıştır > msconfig > Tamam






4b# Sistem Yapılandırma Yardımcı Programı > Genel sekmesi altında bulunan System.ini ve Win.ini de ki onay işaretlerini kaldırın ve Tamam‘a tıklayın. Ardından bilgisayarınızı yeniden başlatmadan çıkın.






4c# Başlat > Denetim Masası > Program Ekle / Kaldır dan Microsoft Visual C++ 2005′i kaldırın.








4d# Microsoft Visual C++ 2005′i buradan indirin ve tekrar kurun. Kurma işlemi bittikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatabilirsiniz.





4e# Bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra yeniden msconfig penceresini açıp 4b adımında onay işaretlerini kaldırdığımız öğeleri yeniden işaretleyin.



5# Microsoft .NET Framework Sürüm 2.0 yi kurun.

Hitman Absolution Hataları ve Çözümleri ( TAM ) Hitman Absolution Hataları ve Çözümleri ( TAM ) Reviewed by Literatür Adası on 08:36 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.