►CyberBreaker ◄ Transformice Hack v12 ( 15 Ekim 2014 )

Fotoğraf: Fly yattı mk sunucuyu geçemedik ama onun yerine bunlar var :d speed eklemedim oyunu çok hızlandırıyor oynanamıyor normal basınca hızlanan var ama onu yapınca fare direk ölüyor :D halledene kadar bununla oynarsınız  :D birazdan geliyor.

LUA ENGİNE HATASINI BOŞVERİN GEREKSİZDİR.


• Transformice.exe'den oyuna gir.

• Boş bootcamp'a git.

• Hileyi aç ve istediğin hileleri aktif et.

 Süper fare ; Normal fareden birazdaha atik hızlı döner + peynirle bile kolay wj atarsın duvara biraz yapısır eğik çapraz yollar yapan şamanlar var o yollardan normalde zıplayarak yavaş çıkarsın bununla hızlı çıkarsın.
ve bazen ilk tıkladığınızda çalışmaz kutuya tekrar tıklayın tikten çıkar sonra tekrar tıklayın ve aktif olur eğer ilk tıkladığınızda aktifleşmesse bunu yapın.

3 saniyeyi kaldırma ; Oyun başlarken 3 saniye sayar siz o sayarken ilerliyebilirsiniz.






Logoya Tıkla indir. ▼ Bilmiyorsan ▲

Dosya.co Logo



►CyberBreaker ◄ Transformice Hack v12 ( 15 Ekim 2014 ) ►CyberBreaker ◄ Transformice Hack v12 ( 15 Ekim 2014 ) Reviewed by Literatür Adası on 16:40 Rating: 5

7 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Kapat herşeyi yeniden yap çalışmıyorsa hepsini tikten çıkar tekrar işaretle 2-3 kere bunu yap çalışırlar 10 saniye arayla işaretle ama çalışacaktır.
      Bende de öyle oluyordu böyle yaparsan çalışırlar.

      Sil
  2. bilgisayarım windows xp yülüyorum ancak sonradan alt tarafnıda install yazan büyük bi pencere çıkıyor install a basıncada yükleme iptal oluo ne yapmalıyım :/

    YanıtlaSil
  3. süper fare(orta olmuyandan) atabilirmisin . teşekkürler...

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.